10-weekse cursus

De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen, met een fijne groep vrouwen, de lol in bewegen (her)ontdekken.
Looptechniek oefenen, yoga, meditatie en vooral ademoefeningen om (weer) in jouw natuurlijk ontspannen staat van 'zijn' te raken.
Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun.

SlowRunnen is echt voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, (weer) wil gaan bewegen. In de 10-weekse opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Naast deze basis bewegingen zal er iedere week een ander thema zijn, variabel van ademtechniek, yoga en core training. Na deze 10-weekse cursus kun je door met de losse trainingen en ben je bekend met SlowRunnen. 

Zaterdagochtend om 9:30 uur en dinsdagavond om 19:00 uur zijn de cursusdagen, we starten in het Zegersloot gebied en we zijn ruim een uur onderweg met z’n allen.

Je bent van harte welkom om ook het effect van SlowRunnen te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit!

Trots op jezelf, vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is goed voor jezelf te zorgen.


We starten de nieuwe 10-weekse cursus op 
Dinsdagavond om 19:00 uur

Kun je niet op één van deze dagen, maar je bent wel enthousiast? Stuur dan ook een berichtje, dan overleggen we welke mogelijkheden er nog meer zijn.

DOE JE MEE?